Tâmplărie PVC

Sistemul
Tami-Eco

Imbunatatiti dumneavoastra calitatea vietii prin ferestre moderne cu performanta imbunatata! S3000 va ofera o experienta unica, asigurand stabilitate si in acelasi timp beneficiind de geometria profilelor robuste, adancimea constructiei de 62 mm si rigidizarea tocurilor groase.
Află mai multe

Sistemul
Tami-Premium

Seria de profile S8000 IQ de la GEALAN denotă în mod clar angajamentul companiei de a îndeplini cerințele pieței actuale de ferestre din PVC. Cu o adâncime de construcție de 74mm, acest sistem a fost proiectat pentru proprietăți optime de izolare termică, un design clasic atemporal și o stabilitate extremă în performanță.

Sistemul
Tami-Premium+

GEALAN S8000 IQ plus oferă un nivel versatil de performanta si fiabilitate exceptionala. Beneficiati de flexibilitate adaptabila prin combinarea cu tocurile si cercevele sistemului S8000 IQ pentru a crea look-uri personalizate in functie de nevoile dumneavoastra!
Află mai multe

Sistemul
Tami–Lux

Sistemul S9000 aduce impreuna beneficiile sistemelor cu garnitura mediana si cele ale celui cu bataie. Are o rama profunda de 83mm, 6 camere in profile și cercevea plus 3 planuri speciale de etansare, conferind astfel ferestrelor performanţă excelentă în ceea ce priveşte izolarea termică şi nivelurile ridicate ale confortului interior.
Află mai multe

Tâmplărie PVC pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.